Om

En röd tråd genom hemmet skapar harmoni, och skall vara fylld av vackra saker och härliga färger – något att längta till!

Caroline Endre heter jag, och jag har arbetat i 14 år med inredning av privat och offentlig miljö. Jag är utbildad inredningsarkitekt och har min bas i Stockholm, men jag har även haft projekt i flera andra delar av landet.

Jag kan hjälpa er att skapa ett helt nytt hem eller kanske bara en plats i hemmet där ni vill känna av en mindre förändring.

Jag skapar inredningar med internationell känsla och atmosfär, en kombination av klassiskt franskt och svenskt med en modern tvist, en härlig mix av antikt och nytt. Kombinationen skapar en fantastisk harmoni som sedan med handplockade detaljer och textilier från alla världens hörn känns komplett och bildar den röda tråden.

Mitt arbetsteam består av en rad erfarna och duktiga hantverkare såsom byggare, finsnickare, tapetserare och sömmerskor. Dessa människor arbetar jag dagligen med och är spindeln i nätet som projektledare. Jag förstår vikten av ett väl fungerande team som levererar och möter era förväntningar i både kvalitets- och tidsaspekt.

Ta gärna en titt på mina projekt så får du en ide om hur jag tänker och hur jag arbetar. Under kolumnen produkter finner ni en mängd härliga möbler, detaljer och textilier som jag hittat på resor eller på någon mina dagliga upptäcktsfärder runt om i stan, såsom auktionshus, mässor men även utvalda leverantörer.

Jag samarbetar även med duktigt folk inom konst. Allt för att på ett så professionellt sätt hitta det bästa för just ert hem som harmoniserar med den stil och det hem jag skapar hos just er! Helhetslösningar skulle man nog kunna säga är lite av min specialité.

Tveka inte att har av er om ni behöver min hjälp!